Sylwetki i Marki Polskiej Gospodraki

U naszych laureatów

Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług członek Pracodawców RP, 23 listopada br. uroczyście przedstawiło Laureatów VII edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu „Samorząd Przyjazny Przedsiębiorczości”, XI edycji konkursu „Mazowiecka Firma Roku” oraz VII edycji konkursu „Perły Medycyny”. Projekty realizowane są w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsiębiorczość 2020.

Połączenie tych przedsięwzięć jest szczególne, wskazuje bowiem na szereg cech łączących wszystkich Laureatów, reprezentujących jednakże różne branże. Bez wątpienia Laureaci to podmioty, które nadają ton rozwoju nie tylko polskiej przedsiębiorczości, ale również polskiej gospodarce.

Konkursy mają charakter cykliczny i jak co roku adresowane są do wszystkich firm i przedsiębiorców z sektora budownictwa, samorządów, zakładów opieki medycznej i firm działających na rynku medycznym oraz innych firm i przedsiębiorstw z Mazowsza, niezależnie od charakteru własności zakładu pracy, jego wielkości czy liczby zatrudnionych pracowników.

Doceniane przez Kapitułę konkursów produkty, usługi, technologie, procesy oraz metody organizacji i zarządzania, przodują w dziedzinie biznesu, a zdobyte nagrody to prestiżowe tytuły wyróżniające podmioty wśród konkurencji. Działania promocyjne związane z konkursami od lat pomagają liderom w jeszcze lepszym rozwoju poprzez budowanie pozytywnego wizerunku przedsiębiorstwa, zmierzającym do podniesienia ich konkurencyjności na rynkach krajowych i zagranicznych.
Dla wielu, udział w tych niezwykle prestiżowych przedsięwzięciach przekłada się na sukcesem będącym uwieńczeniem ciężkiej pracy Laureatów.

Uroczystość z udziałem przeszło 600 gości, tym razem prowadzona przez Annę Karnę oraz Krzysztofa Ibisza, zgromadziła przedstawicieli zwycięskich podmiotów, świata polityki i kręgów biznesu. Po części oficjalnej nadszedł czas na zabawę, a goście bawili się przy muzyce gwiazd wieczoru: Michała Wiśniewskiego, Pauli i zespołu cygańskiego ROMA.

Zobacz galerie zdjęć

Lista Laureatów dostępna na stronach : www.orlybudownictwa.pl, www.samorzady.orgwww.firmaroku.pl, www.perlymedycyny.pl