Sylwetki i Marki Polskiej Gospodraki

podlaskie
lubelskie

lubuskieswietokrzyskiewielkopolskiedolno slaskiemalopolskie

24 listopada w Sangate Hotel Airport w Warszawie odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Uroczystość w znakomity sposób poprowadzili Dorota Gardias oraz Krzysztof Ibisz. Zgromadzonych gości powitał gospodarz wieczoru Pan Robert Składowski – Prezes Ogólnopolskiej Federacji Przedsiębiorców i Pracodawców Przedsiębiorcy.pl, który pogratulował obecnym ich sukcesów oraz podkreślił zaangażowanie Federacji w działania na rzecz promowania polskiej przedsiębiorczości.

W warszawskim hotelu Gromada 30 września 2016 r. odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Podczas uroczystości poznaliśmy Laureatów Programów: „Samorządowa Marka Roku” oraz „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Uroczystość w znakomity sposób poprowadzili Dorota Gardias oraz Piotr Gąsowski.

W warszawskim hotelu Gromada 20 czerwca 2015r. odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki    Polskiej Gospodarki”. Podczas uroczystości poznaliśmy Laureatów prestiżowych projektów „RZETELNI” oraz „Lider Polskiej Gospodarki”, przedsięwzięć realizowanych w ramach Ogólnopolskiego Programu Umacniania Wiarygodności „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”, którego organizatorem jest Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług.

W warszawskim hotelu GROMADA 29 listopada 2014r. odbyła się WIELKA GALA „25 lat Wolności dla Polskiej Przedsiębiorczości” podczas której przedstawiono Laureatów VIII edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu „Perły Medycyny” oraz Plebiscytu Orły Polskiej Przedsiębiorczości i Orły Polskiego Samorządu.

Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług członek Pracodawców RP, 23 listopada br. uroczyście przedstawiło Laureatów VII edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu „Samorząd Przyjazny Przedsiębiorczości”, XI edycji konkursu „Mazowiecka Firma Roku” oraz VII edycji konkursu „Perły Medycyny”. Projekty realizowane są w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsiębiorczość 2020.