Sylwetki i Marki Polskiej Gospodraki

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Learn more

I understand

Pliki te odpowiadają za szereg aspektów działania serwisu, których przykłady opisaliśmy poniżej:

• Zapamiętują preferencje użytkownika, takie jak preferowany dealer Hondy. W ten sposób ułatwiają wykonywanie pewnych czynności, jak np. odnajdywanie danych kontaktowych lub lokalizacji na mapie.

• Pliki te mogą też gromadzić anonimowe informacje na temat wykorzystania strony, dotyczące np. liczby osób, które korzystają z naszej wyszukiwarki dealerów. Informacje te wykorzystywane są w celu usprawnienia obsługi naszej strony.

• To pliki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania naszego serwisu. Są to m.in. pliki umożliwiające przechodzenie do właściwych stron w przypadku wprowadzenia przez nas poprawek w strukturze serwisu.

• Pliki te gromadzą informacje na temat sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z naszego serwisu, co pozwala nam sprawdzać ewentualne błędy i testować nowe funkcje. Nie gromadzimy informacji umożliwiających identyfikację użytkowników, ponieważ dane mają charakter anonimowy. Zgromadzone dane są wykorzystywane wyłącznie w celu usprawnienia funkcjonowania serwisu.

• Pliki te umożliwiają dostęp do konkretnych funkcji naszej witryny w celu poprawy jakości jej obsługi, zapamiętując preferencje (np. dealera), sprawdzając, czy dana usługa została już zaoferowana użytkownikowi lub zapisując bardziej złożone informacje (dotyczące np. interesujących użytkownika produktów).

• Pliki te rejestrują fakt odwiedzenia witryny, jej podstron oraz klikniętych łączy. Zgromadzone w ten sposób dane są wykorzystywane w celu dostosowania naszej strony oraz wyświetlanych reklam do preferencji użytkownika. Informacje te możemy również udostępniać innym reklamodawcom. Służą one również do badania skuteczności kampanii reklamowych.

Patronat honorowy

mazowieckie
kujawsko pomorskie
lodzkie
podkarpackie
podlaskie
lubelskie

lubuskieswietokrzyskiewielkopolskiedolno slaskiemalopolskie

W warszawskim hotelu Gromada 30 września 2016 r. odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Podczas uroczystości poznaliśmy Laureatów Programów: „Samorządowa Marka Roku” oraz „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Uroczystość w znakomity sposób poprowadzili Dorota Gardias oraz Piotr Gąsowski.

W warszawskim hotelu Gromada 20 czerwca 2015r. odbyła się Wielka Gala „Sylwetki i Marki    Polskiej Gospodarki”. Podczas uroczystości poznaliśmy Laureatów prestiżowych projektów „RZETELNI” oraz „Lider Polskiej Gospodarki”, przedsięwzięć realizowanych w ramach Ogólnopolskiego Programu Umacniania Wiarygodności „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”, którego organizatorem jest Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług.

W warszawskim hotelu GROMADA 29 listopada 2014r. odbyła się WIELKA GALA „25 lat Wolności dla Polskiej Przedsiębiorczości” podczas której przedstawiono Laureatów VIII edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu „Perły Medycyny” oraz Plebiscytu Orły Polskiej Przedsiębiorczości i Orły Polskiego Samorządu.

Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług członek Pracodawców RP, 23 listopada br. uroczyście przedstawiło Laureatów VII edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu „Samorząd Przyjazny Przedsiębiorczości”, XI edycji konkursu „Mazowiecka Firma Roku” oraz VII edycji konkursu „Perły Medycyny”. Projekty realizowane są w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsiębiorczość 2020.